top of page
art_pol2.jpg
politiken_logo.png

Læs hele anmeldelsen her

"Der er anekdoter, nørderi, gyldne øjeblikke og højt tempo"
 

/Steffen Larsen, Politiken

Hearts_P.png
OurFootballHeritage-logo.png

Martin Laursen

tidl. dansk landsholdsspiller, og prof. i Verona, AC Milan og Aston Villa

Det er en rigtig fin bog til børn og unge. Sproget er perfekt for børn at forstå. Godt, at der også er fortællinger om nogle af nutidens fodboldstjerner som Messi, Suarez og Mbappe – dem kender børnene. Alt i alt i god bog, som fodboldinteresserede drenge og piger vil synes er spændende at læse eller få læst op af deres forældre.

Mads Junker

Tidl. dansk landsholdsspiller og fodboldkommentator TV2 Sport

Jeg har haft fornøjelsen af at læse ’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’. Det er en velskrevet bog og en rigtig børnevenlig bog, som jeg i den grad kan anbefale.

Pele2.jpg

Anders Fjelsted

 

Lyt til podcasten Fjelles Fodboldfjol med forfatter Sebastian Stanbury

00:00 / 13:40

Anders Fjelsted taler i dette spillevende podcast med Sebastian Stanbury om hans bog ’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’. De to kommer godt omkring i den 15 minutter lange samtale om bogen, som du kan høre lige her, men der skal også lyde en varm anbefaling her fra forlaget til at lytte til og følge Fjelles Fodboldfjol i det hele taget.

Det er skøn fodboldradio på højt niveau:

LYT HER

FFF_logo_estd2016-620x620.png

Zak Egholm

Studievært og fodboldkommentator, Eurosport

Jeg synes, det er en rigtig fin bog, og jeg vil give den mine varmeste anbefalinger med på vejen. Jeg kan rigtig godt lide det her med at bringe fodbolden ned i børnehøjde, og målgruppen fra 8 til 100 år tiltaler mig meget. Den varmer mit hjerte i virkeligheden.​

Se Zaks videoanbefaling

Jonas Schwartz

Sportskommentator TV3 Sprot / Viaplay

Fodbold er for alle. Ung, gammel, høj, lav, dreng, pige, mand, kvinde. Fodbold er følelser. Om man spiller det, taler om det, drømmer om det eller læser om det og med ’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’ bliver du taget med på en rejse, hvor du får 11 historier fortalt. Virkelige historier fra fodboldens verden. Efter at have læst bogen vil du måske drømme om fodbold. Eller måske får du lyst til at tage en bold under armen og spille. Måske har du bare lyst til at tale og læse mere om fodbold. Og husk: Det bedste ved fodbold er, at det aldrig slutter.

God fornøjelse med bogen. Den er fremragende!

VideoGrafikClean.png

19. juli 2020
Radio4, Sportsugen med Elgaard

 

Den legendariske sportsvært Claus Elgaard interviewer bogens forfatter, Sebastian Stanbury, om ’Loppen, elefantkongen og de andre fodboldhelte’. Samtalen fokuserer særligt på den gribende historie om Didier Drogba, der stoppede en borgerkrig i sit hjemland, Elfenbenskysten. Lyt til samtalen her neden for, eller lyt til hele Elgaards gode program her.

Panenka 3 (1).jpg
Weekendavisen.jpg

Weekendavisen giver rosende ord til ’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’.
De skriver bl.a.:

Stanbury kommer godt rundt i Europa, Sydamerika, Afrika, fortid, nutid, kvinder og mænd, men det stærkeste kapitel er det om vores egen Peter Schmeichel under EM i 1992. Her er forfatteren, der tidligere har skrevet en bog om triumfen, på hjemmebane og i stand til at skærpe fortællingen.”

 


Læs dobbeltanmeldelsen, der også behandler Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werges samtalebog ’Det er genialt, det der’: Læs her

Mads Toudal Larsen

Kommerciel chef Fortuna Hjørring/ Danacup

Denne magiske bog ville jeg ønske havde fandtes, da jeg var barn og ung knægt. Hver sommer samler vi 20.000 børn fra hele verden til Dana Cups verdensmesterskaber i Hjørring. Ungerne mødes på tværs af kulturer, landegrænser og køn. Netop det er fodboldens force; at samle os. Det samme gør denne bog, som jeg på det varmeste vil anbefale. Den samler os nemlig også om fodbolden, og den får os til at drømme om store fodboldpræstationer.

Frits Ahlstrøm

Journalist og fodboldekspert

Lad det være sagt straks: Jeg synes godt om bogen. Tonen og stilen er reelt spot on. Og tegningerne supplerer særdeles godt.

Pele2.jpg

Peter Falktoft

Podcasten 'Her går det godt'. Lyt til indslaget lige her, eller gå ombord i hele det gode podcast.

00:00 / 04:33
9D2E9417E4CF353807EE8F3F2E87A694.jpeg

... en perlerække af fodboldens bedste eventyr og fortællinger. Fortalt med kærlighed – og tegningerne er genialos. Han (forfatter Sebastian Stanbury, red.) insisterer hårdnakket på, at bogen er tiltænkt børn, men jeg synes den holder hele vejen, uanset alder'.

bottom of page