top of page

BENJAMIN

KOPPEL

Saxofonist i verdensklasse og klubstifter

"Det er jo skide sjovt at spille fodbold"

OurFootballHeritage-logo.png

Martin Laursen

tidl. dansk landsholdsspiller, og prof. i Verona, AC Milan og Aston Villa

Det er en rigtig fin bog til børn og unge. Sproget er perfekt for børn at forstå. Godt, at der også er fortællinger om nogle af nutidens fodboldstjerner som Messi, Suarez og Mbappe – dem kender børnene. Alt i alt i god bog, som fodboldinteresserede drenge og piger vil synes er spændende at læse eller få læst op af deres forældre.

Mads Junker

Tidl. dansk landsholdsspiller og fodboldkommentator TV2 Sport

Jeg har haft fornøjelsen af at læse ’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’. Det er en velskrevet bog og en rigtig børnevenlig bog, som jeg i den grad kan anbefale.

Pele2.jpg

Peter Falktoft

Podcasten 'Her går det godt'

00:00 / 04:33
9D2E9417E4CF353807EE8F3F2E87A694.jpeg

... en perlerække af fodboldens bedste eventyr og fortællinger. Fortalt med kærlighed – og tegningerne er genialos. Han i(forfatter Sebastian Stanbury, red.) insisterer hårdnakket på, at bogen er tiltænkt børn, men jeg synes den holder hele vejen, uanset alder'.

Zak Egholm

Studievært og fodboldkommentator, Eurosport

Jeg synes, det er en rigtig fin bog, og jeg vil give den mine varmeste anbefalinger med på vejen. Jeg kan rigtig godt lide det her med at bringe fodbolden ned i børnehøjde, og målgruppen fra 8 til 100 år tiltaler mig meget. Den varmer mit hjerte i virkeligheden.​

Se Zaks videoanbefaling

Jonas Schwartz

Sportskommentator TV3 Sprot / Viaplay

Fodbold er for alle. Ung, gammel, høj, lav, dreng, pige, mand, kvinde. Fodbold er følelser. Om man spiller det, taler om det, drømmer om det eller læser om det og med ’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’ bliver du taget med på en rejse, hvor du får 11 historier fortalt. Virkelige historier fra fodboldens verden. Efter at have læst bogen vil du måske drømme om fodbold. Eller måske får du lyst til at tage en bold under armen og spille. Måske har du bare lyst til at tale og læse mere om fodbold. Og husk: Det bedste ved fodbold er, at det aldrig slutter.

God fornøjelse med bogen. Den er fremragende!

VideoGrafikClean.png

13. juni 2020
DR P4 København, Lykke Friis.

 

Direktør i Tænketanken Europa og stor fan af den tyske Bundesliga fortæller i dette
DR P4-interview om bogens historie om den tyske stjerne Frits Walter.

Som altid, når Lykke Friis udtaler sig om fodbold, er det med stor kærlighed.

Panenka 3 (1).jpg
Weekendavisen.jpg

”Stanbury kommer godt rundt i Europa, Sydamerika, Afrika, fortid, nutid, kvinder og mænd, men det stærkeste kapitel er det om vores egen Peter Schmeichel under EM i 1992. Her er forfatteren, der tidligere har skrevet en bog om triumfen, på hjemmebane og i stand til at skærpe fortællingen.”

/ Asker Hedegaard Boye

fodboldjournalist, Weekendavisen

Mads Toudal Larsen

Kommerciel chef Fortuna Hjørring/ Danacup

Denne magiske bog ville jeg ønske havde fandtes, da jeg var barn og ung knægt. Hver sommer samler vi 20.000 børn fra hele verden til Dana Cups verdensmesterskaber i Hjørring. Ungerne mødes på tværs af kulturer, landegrænser og køn. Netop det er fodboldens force; at samle os. Det samme gør denne bog, som jeg på det varmeste vil anbefale. Den samler os nemlig også om fodbolden, og den får os til at drømme om store fodboldpræstationer.

Frits Ahlstrøm

Journalist og fodboldekspert

Lad det være sagt straks: Jeg synes godt om bogen. Tonen og stilen er reelt spot on. Og tegningerne supplerer særdeles godt.

Har du fået lyst til at læse bogen?

Så bestil den lige her

FrontLED.jpg
FrontLED.jpg

1 stk. hard cover
kr. 249,00 + fragt

Leveres lige til døren inden for 2 -3 hverdage

bottom of page