top of page
Billede af Patrick T'Kindt
OurFootballHeritage-logo.png

READ/PLAY/MOVE        VI STØTTER       KONTAKT

fcb-books.png

BARÇA-BOGEN
ER UDKOMMET

Fantastiske forfattere, store fortællinger, forord af
Jussi Adler-Olsen


'Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner' giver dig 11 eventyrlige, men sande FC Barcelona-fortællinger, der bringer dig helt tæt på de største stjerner. Masser af tegninger, store dramaer.

FC
Barcelona

Udgivelse mandag d. 15. august 2022

laudrup, iniesta, xavi.jpg

Bogens 11 hovedpersoner

Røve skåret.jpg

Bogens
illustrator

Kubala statue skåret.jpg

Gratis
læseprøve

Tak for din tilmelding! Læs her om opbevaring af dine data

Hovedpersonerne i 'Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner' er Johan Cruyff, Ronaldinho, Carles Rexach, Lionel Messi, László Kubala, Xavi & Andrés Iniesta, Allan Simonsen, Rivaldo, Ronald Koeman, Quini og Michael Laudrup.

Med sine illustrationer til 'Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner' er Dan Ungureanu tilbage i Our Football Heritage serien. Dan illustrerede også landsholds-slutrunde-bogen 'Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte', der udkom i 2020, og som var det års mest anbefalede fodboldbog.

Få en forsmag på 'Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner'. Læs her den dramatiske fortælling om legendariske László Kubala, som ikke bare er blandt FC Barcelonas største spillere nogen sinde, men som også var træner for klubben i en periode.

Panenka 3 (1).jpg
OurFootballHeritage-logo.png

KONGEN, DVÆRGENE OG DE ANDRE 
BARCA-STJERNER

GARANTI FOR GÅSEHUD
Hvis du er fan af FC Barcelona og mellem 10 og 100 år, så vil du elske ’Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner’.

Den 130 siders rigt illustrerede storformatbog giver dig 11 dramatiske, hjerteskærende og helt igennem sande fortællinger. Få historierne om Cruyff, Ronaldinho, Rexach, Messi, Kubala, Xavi+Iniesta, Simonsen, Rivaldo, Koeman,

Quini og Laudrup.
 

fcb-books-down.png

FC Barcalona

Udgivelse mandag d. 15/8 2022

Forord af Jussi Adler-Olsen

Danmarks thrillerkonge, Jussi Adler-Olsen, har skrevet forord til 'Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner'.

 

"Jeg har skrevet forordet, fordi jeg elsker fodbold på højt plan. Fordi FC Barcelona er MIT hold over alle, fordi Barcelona er mit elskede andet hjem, og endelig fordi jeg blev spurgt. Kunne jeg sige nej?"
 

/Jussi Adler-Olsen

Mød forfatterne bag
Stanbury skåret.jpg
IMG_6337.jpg
Jonas schwartz Viasat.png
Martin Davidsen skåret.jpg
Barca forside_bindestreg(1).jpg

Jonas Schwartz

Den knivskarpe og veltrænede Viaplay-fodboldkommentator, Jonas Schwartz, har ikke bare skrevet bogens gribende fortællinger om Carles Rexach og Ronald Koeman; han har med sine kundskaber udi i spansk og catalansk også været redaktør på bogens [lydskrifter], som hjælper læsere i alle aldre til, hvordan man udtaler alle bogens person- og stednavne korrekt.

Martin Davidsen

Martin Davidsens fortællinger om Ronaldinho og om Xavi+Iniesta er hjerteskærende vidnedsbyrd i familiehøjde om tre af FC Barcelonas største spillere i nyere tid. Martin fortæller ikke bare om professionelle fodboldspillere i en af verdens største klubber; hans fortælling om Xavi og Iniesta bringer også læserne inden for i klubbens talentakademi, La Masia.

Udgivelse mandg d. 15. august 2022

Sebastian Stanbury

Sebastian Stanbury er hovedforfatter på 'Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner’. Han har været fodboldjournalist i hjertet siden han gik til pottetræning, og i dag – i en alder af bare 35 år – ved han mere om fodbold og ikke mindst om FC Barcelona end hundredårige kommentatorikoner.

Zak Egholm

Vi har den veltalende, velskrivende Barça-beundrer - Discovery-kommentator og vært Zak Egholm - med på forfatterholdet. Zak har med uforlignelig indsigt og kærlighed skrevet bogens dramatiske fortællinger om Johan Cruyff og Michael Laudrup. TUSINDE TAK, ZAK!

Flemming Toft

Da fodboldjournalistikonet Flemming Toft sagde ja til at skrive historierne om både Quini og Allan Simonsen, hejste vi i den grad flaget på forlaget og udbrød et taknemmeligt hut-li-hut.

OurFootballHeritage-logo.png

Read, Play, Move

Fodbold er kulturarv, som vi giver videre

Vi udgiver fodboldfortællinger i familiehøjde, fordi vi elsker fodbold og tror på, at vi voksne gør en vigtig forskel for vores børn og unge, når vi giver fodboldarven videre til dem.

Our football Heritage serien bygger på de tre værdier READ, PLAY, MOVE. Vi håber at få halvstore børn og unge – og andre fodboldglade sjæle – til at LÆSE mere, LEGE mere, og RØRE sig mere.

Hvorfor? Jo, når vi læser, bliver vi klogere. Når vi leger sammen, udvikler vi os sammen. Når vi rører os, fx på fodboldbanen, får vi et sundere og rigere liv.

Billede af Dominik Kuhn
Footer-045-Book-Promo-Template-with-Phone-Ereader-Mockup-COVERVAULT.png
OurFootballHeritage-logo.png

Our Football Heritage er ved at vokse sig til en serie af både klubfortællinger og landsholdsfortællinger.

LYT TIL FORTÆLLINGERNE VIA DIN FAVORIT STREAMINGTJENESTE

bookmate.png
maneno.png
bookbeat.png
chapter.png
podimo.png
mofibo.png
tales.png
saxo.png
Kontakt | Footer

(C) OUR SPORTING HERITAGE 2022 | LÆS VORES BETINGELSER FOR BRUG AF SITET | Overgaden Oven Vandet 4, 1415 København K | Telefon: 0045 40 53 96 72  |  ofh@oursportingheritage.com | P nr.: 1024286645     CVR / VAT  40156267

bottom of page