top of page
190525_fck-fcn_07.jpeg
OurFootballHeritage-logo.png

FORSIDE        KØB BØGER        ANMELDELSER

READ/PLAY/MOVE        VI STØTTER       KONTAKT

EN 140 SIDERS KÆRLIGHEDSERKLÆRING TIL F.C. KØBENHAVN
ZDL_book_shadow.png

De 11 illustrerede fortællinger i

'Zuma, Delaney og de andre store løver' gør enhver sand FCK-fan mellem 10 og 100 år varm om hjertet.

'ZUMA, DELANEY OG DE
ANDRE STORE LØVER'

140 siders, rigt illustreret storformatbog fortalt til sande
FCK-fans mellem 10 og 100 år.

11 fortællinger om 11 af klubbens største spillere gennem tiden.

Zuma saksespark kvadratisk.jpg
Delaney kvadratisk.jpg
Hjalte 1 copie.jpg

Bogens 11 hovedpersoner

Hovedpersonerne i bogens fortællinger er Sibusiso Zuma, Thomas Delaney, Brødrene Johansen, William Kvist, Michael Manniche, Lars Højer Nielsen, Hjalte Nørregaard, Ailton Almeida, Rasmus Falk, Jesper Grønkjær og Peter Møller.

Bogens
illustrator

Franske Dominique Jal har boet – og ikke bestilt andet end at tegne – i Danmark siden 1997. Dominique er manden bag illustrationerne i ’Zuma, Delaney og de andre store løver’. Han er uddannet på Lyons kunstakademi – tak for, at du var frisk på vores bog om F.C. København.

Gratis prøve: 'Den magiske arbejdsmand'

Komiker og Hjalte-fan Sebastian Dorset har skrevet bogens fortælling om Hjalte Bo Nørregaard.

FCK_baggrund.jpg
OFH---White---logo.png
11 FCK-FORTÆLLINGER
FAMILIEHØJDE

‘Zuma, Delaney og de andre store løver’ bliver til i et tæt samarbejde mellem forlaget Our Football Heritage, FCK Fan Club og FC København.

 

Bogens 150 sider er rigt illustreret og indeholder 11 dramatiske fortællinger om 11 legendariske løver og deres største bedrifter for FC København.

 

For hver solgt bog hér i webshoppen, donerer forlaget 50 kr. til FCK Fan Club.

 

Stærkt forfatterhold

cg.jpg
seb_dorset.jpeg

Flemming Toft

Da fodboldjournalistikonet Flemming Toft sagde ja til at skrive Michael Manniche-historien, hejste vi i den grad flaget på forlaget og udbrød et taknemmeligt hut-li-hut.

Christian Grau

Livsstils- og bilekspert Christian Grau elsker FC København. Faktisk så meget, at han ikke var et sekund i tvivl, da vi spurgte, om han ville bidrage med fortællinger om Jesper Grønkjær og Peter Møller.

Sebastian Dorset

Komiker og dybt passioneret FCK-fan Sebastian Dorset, bidrager til bogen med to underfundige fortællinger. Den ene om Hjalte Nørregaard, den anden om William Kvist.

Erik Jensen.jpeg

Erik Jensen

Politiken-journalist Erik Jensen har fulgt FC København alle årene og altid været fan. Han bidrager med tre dramaer til bogen: 1) Ailton Almeida, 2) Rasmus Falk og 3) Zuma.

Det bliver til stærke sager, når Jensen spidser blyanten.

Frank Sebastian Hansen

Vi er meget glade for, at krimiforfatter og glødende FCK-fan Frank Sebastian Hansen har sagt JA til at skrive bogens historier om Peter Møller. Det bliver med garanti spændende læsning.

Tom Carstensen

Brølets redaktør, den journalistiske svejtserkniv, Tom Carstensen, skriver fortællingen om Lars Højer Nielsen. Mon ikke der er et frispark eller to med i den historie?

Kreis 4.png
SH.jpg

Martin Kreisberg

Tidligere redaktør på FCK Fan Clubs medlemsblad, 'Brølet', har skrevet fortællingen om Thomas Delaney. Martin Kreisberg, der har fulgt FCK tæt siden begyndelsen af kubbens historie, har skrevet en fin fortælling, der også går tilbage til Delaneys unge år i KB.

Jacob Egevang

Ud over at være redaktør på bogen, har Jacob Egevang skrevet bogens fortælling om brødrerne Johansen, samt været medforfatter på historierne om Lars Højer og Michael Manniche.

OurFootballHeritage-logo.png

Read, Play, Move

Fodbold er kulturarv, som vi giver videre

 

Vi udgiver fodboldfortællinger i familiehøjde, fordi vi elsker fodbold og tror på, at vi voksne gør en vigtig forskel for vores børn og unge, når vi giver fodboldarven videre til dem.

Vi bygger forlaget på de tre værdier READ, PLAY, MOVE. Tanken er, at gode fodboldhistorier skal få børn og unge – og andre fodboldglade sjæle – til at LÆSE mere, LEGE mere, og RØRE sig mere.

 

Hvorfor? Jo, når vi læser, bliver vi klogere. Når vi leger sammen, udvikler vi os sammen. Når vi rører os, fx på fodboldbanen, får vi et sundere og rigere liv.

Hold dig opdateret

Tak for din indsendelse!

Delaney.jpg
OFH---White---logo.png

OM OFH        READ/PLAY/MOVE        OPLEV VORES BØGER HER

Vi udgiver fodboldfortællinger i familiehøjde, fordi vi elsker fodbold, og fordi vi tror på, at vi voksne gør en vigtig forskel for vores børn og unge, når vi giver fodboldarven videre.

Overgaden Oven Vandet 4, 1415 København K

Telefon: 0045 40 53 96 72  |  ofh@oursportingheritage.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

P nr.: 1024286645     CVR / VAT  40156267

Kontakt | Footer

(C) OUR SPORTING HERITAGE 2022 | LÆS VORES BETINGELSER FOR BRUG AF SITET

bottom of page