Sidst opdateret november 2021

Gældende vilkår ved forudbestilling af bogen
'Zuma, Delaney og de andre store løver'

 

 

Jeg bekræfter ved mit køb/min forudbestilling:

 

1. At jeg ved betaling af kr. 299 forudbestiller bogen ’Zuma, Delaney og de andre løver’ til levering i fjerde kvartal 2021.

 

2. At jeg får fx mit eget, mit barns eller mit barnebarns navn med på fan funding-listen bagest i bogen, samt at jeg kan få flere navne med på listen svarende til det antal bøger, jeg forudbestiller inden 22. oktober 2021.

3. At jeg er bekendt med, at det navn eller de navne, jeg vælger at få med på fan funding listen, alene optræder på listen bagest i bogen i det forudbestilte oplag af bogen.

 

4. At jeg er bekendt med, at fan funding-listen ikke er med i efterfølgende oplag af bogen, og således ikke optræder i de oplag, der forhandles i boglader, i FC Københavns fanshop, i forlagets webshop mv.

 

5. At jeg frasiger mig den returret/fortrydelsesret, der normalt gælder for detailsalg, da angivelsen af navne på fan funding-listen kan sammenlignes med fx graverede glas eller beklædning med særligt bestilt tryk, der ej heller kan returneres.

 

6. At forlaget forbeholder sig retten til at afvise navne, der kan virke stødende eller på anden måde krænkende. Afvises et eller flere navn(e) af forlaget, opnår kunden ikke returret af bestilt eksemplar(er) ej hellere tilhørende betaling(er) jf. Pkt 7.

 

7. At jeg ikke får stødende eller krænkende navn eller navne med på fan funding-listen, selv om jeg har betalt.

 

8. At forlaget kontakter mig via min email, hvis mit anførte navn(e) er stødende eller krænkende, samt giver mig mulighed for at ændre mit valg af navn(e) på fan funding-listen.

 

9. At jeg har indhentet og på forlagets foranledning, kan fremvise samtykke fra den/de personer, jeg har indskrevet, der fremgår via Fan Funding-listen ved min bestilling(er). Det er ene og alene mig som forbruger, der kan gøres ansvarlig herfor.