top of page
Billede af Baylee Gramling
Fulton-logo.jpg

Akademiet Fodbold Fulton er stiftet af journalist Christina Wex og de to tidligere landsholdsspillere Lars Høgh og Brian Laudrup på baggrund af en fælles drøm om at skabe et undervisningstilbud, der via fodbolden løfter unge fra 7. til 9. klasse fagligt, personligt og socialt.

FrontLED_AFF.jpg

Akademiet Fodbold Fulton

VI STØTTER BØRNS MULIGHEDER FOR GOD SKOLEGANG OG UDDANNELSE

Projektet kombinerer skolegang og fodbold for at styrke elevernes motivation, faglighed og sociale samvær. Her på forlaget donerer vi 50 kr. til projektet hver gang vi sælger en bog via akademiet.

AKADEMIET
FULTON FODBOLD

Fulton-logo.jpg

Akademiet Fodbold Fulton er navnet på et undervisningstilbud, der  strækker sig over tre år, fra 7. til 9. klasse, og formålet er at skabe faglig udvikling, motivation, dannelse og trivsel ved at bruge fodbolden som omdrejningspunkt.

Målet er at ruste eleverne fagligt, socialt og personligt til at fortsætte på ungdomsuddannelse efter folkeskolen og dermed selv kunne sætte dagsordenen for deres fremtid på arbejdsmarkedet. 

Udover at være en skoleklasse er akademiets 20 elever også et fodboldhold, der træner to gange om ugen i skoletiden og spiller kampe under DBU.

Værdierne fra fodboldbane og holdsport bringes ind i klasselokalet, hvor det at samarbejde og have respekt for hinandens kompetencer skaber et gunstigt læringsmiljø med plads til forskellighed.  

Læs mere om Akademiet Fulton Fodbold.

199352_1100_3150_83_0_1432_990_3.jpg

Akademiet Fodbold Fulton er stiftet af journalist Christina Wex og de to tidligere landsholdsspillere Lars Høgh og Brian Laudrup på baggrund af en fælles drøm om at skabe et undervisningstilbud, der via fodbolden løfter unge fra 7. til 9. klasse fagligt, personligt og socialt. 

 

Sammen har de tre etableret Fonden Akademiet Fodbold Fulton, som siden 2013 med stor succes har drevet først et, så to og nu nummer tre projekt i samarbejde med Gentofte Kommune.
I dag arbejdes, der på at etablere flere akademier rundt omkring i Danmark. 

FONDEN AKADEMIET FODBOLD FULTON

Bestyrelsesformand: Morten May

Bestyrelsesmedlemmer: Brian Laudrup og Lars Høgh

Daglig leder: Christina Wex

Fodbold-Fulton-partner.jpg
1597678874192.jpg

Christina Wex

Direktør
Akademiet Fodbold Fulton

Akademiet Fulton Fodbold har indgået et samarbejde med forlaget Our Sporting Heritage om fodboldbogen ”Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte”. Bogen indeholder 11 sande og fantastiske fodboldfortællinger. 
For hver solgt bog via Fodbold Fulton donerer Our Football Heritage 50 kr. til akademiet arbejde.

Christian_Toldam_edited_edited_edited_ed

Christian Toldam

Direktør
Our Sporting Heritage

Her på forlaget er vi meget stolte over samarbejdet med Akademiet Fodbold Fulton. Det at vi kan bidrage til at sikre børns faglige og sociale udvikling er et ubeskriveligt godt formål, der går mere end godt i tråd med forlagets tre grundværdier

'Read, Play, Move'.

Kontakt os, hvis du vil vide
mere om samarbejdet
Christian Toldam
Telefon: 0045 40 53 96 72
ofh@oursportingheritage.com
 
Overgaden Oven Vandet 4
1415 København K
Christina Wex
Telefon: 0045 40 31 24 05
christina@fodboldfulton.dk
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page