top of page
VideoGrafikClean.png

Read

Play

Move

selective-focus-photography-of-boy-resti

Vi udgiver fodboldfortællinger i familiehøjde, fordi vi elsker fodbold, og fordi vi tror på, at vi voksne gør en vigtig forskel for vores børn og unge, når vi giver fodboldarven videre til dem.

Vi bygger vores forlagsforretning på de tre værdier READ, PLAY, MOVE. Tanken er, at gode fodboldhistorier skal få børn og unge – og andre fodboldglade sjæle – til at LÆSE mere, LEGE mere, og RØRE sig mere. Når vi læser, udvider vi vores horisont og bliver klogere. Når vi leger sammen, smiler vi og udvikler os sammen. Og når vi rører os, fx på fodboldbanen, får vi et sundere og rigere liv. 

low-angle-photo-of-a-boy-playing-soccer-

Vi får flere børn og unge til at læse, lege og røre sig mere ved at udgive bøger, hvor vi kombinerer fodboldhistoriens største øjeblikke med god storytelling. Vi mener, at fodboldhistorie er kulturarv, som skal gives videre. Fodbolden byder på gribende personlige dramaer, svidende nederlag og triumfer af astronomisk karakter. I fodboldens verden er der tro på at lykkes, håb om at nå det største, og der er masser af kærlighed til klubben, til spilleren, til holdet, til kammeraterne og til det selv at lege med en fodbold. 

Panenka 3 (1).jpg
Fodbold Practice
OurFootballHeritage-logo.png

Christian Toldam

Direktør

Jacob Egevang

Forlagsredaktør

Michael Kornmaaler
Creative director

Fodbold Practice
FrontLED.jpg
Kontakt os
Telefon: 0045 40 53 96 72
ofh@oursportingheritage.com
 
Overgaden Oven Vandet 4
1415 København K
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page