boy-playing-with-soccer-ball-3074920.jpg

Our Football Heritage støtter Børneulykkesfondens Legehelte og Helteakademiet med 30 kr. for hver solgt bog i webshoppen. Begge projekter støtter børn i Danmark, der er ramt af alvorlig sygdom og ofte er indlagt på landets hospitaler.

OUR FOOTBALL HERITAGE

VI STØTTER INDLAGTE OG ALVORLIGT SYGE BØRN

Her på forlaget er vi glade for at bidrage til indlagte og alvorligt syge børns trivsel. Det går godt i tråd med vores tre grundprincipper READ, PLAY, MOVE.

Alle børn har ret til et liv med aktiv leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Derfor har Børneulykkesfonden startet Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.


Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn, herunder indendørs fodbold. Formålet er skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.


Inaktivitet i længere perioder kan have store konsekvenser for et barns udvikling. Legeheltenes formål med at bringe fysisk aktivitet ind på hospitalerne er at sikre, at børnenes udvikling ikke går i stå under indlæggelsen. Alle Legehelte er professionelle fagfolk, som tilpasser aktiviteterne i forhold til det enkelte barns fysiske udfoldelsesmuligheder, med det for øje, at alle børn skal kunne være med.

Læs mere om Legeheltene.

Legeheltene.png

Helteakademiet er et tilbud til alvorligt og kronisk syge børn om at mødes til en ugentlig boldtræning. Sammen glemmer vi alt det hårde for en stund og mødes om bolden, smilet, holdkammeraterne og glæden ved boldspil.

 


Helteakademiet er en del af Legeheltene, som arbejder for at gøre indlagte børns tid på hospitalet mere aktiv. Helteakademiet skal sørge for, at også børnenes tid hjemme er fyldt med aktiv leg og bevægelse, når de i kortere eller længere perioder er udskrevet fra hospitalet.

Læs mere om Helteakademiet.

Henriette Madsen

Generalsekretær
Børneulykkesfonden

Helteakademiet har indgået et samarbejde med ”Our Sporting Heritage” om fodboldbogen ”Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte”. Bogen indeholder 11 sande og fantastiske fodboldfortællinger. 
For hver solgt bog donerer ”Our Football Heritage” 30 kr. til Legeheltene og Helteakademiet.

Christian Toldam

Direktør
Our Sporting Heritage

Her på forlaget er vi meget stolte over samarbejdet med Børneulykkesfonden. Det at vi kan bidrage til indlagte børns trivsel og mulighed for daglig fysisk aktiviteter er et ubeskriveligt godt formål, der går mere end godt i tråd med forlagets tre grundprincipper 'Read, Play and Move'.

Kontakt os
Telefon: 0045 40 53 96 72
ofh@oursportingheritage.com
 
Overgaden Oven Vandet 4
1415 København K
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

©2020 Our Football Heritage

 

Our Football Heritage, Overgaden Oven Vandet 4, 1415 K.

ofh@oursportingheritage.com